Odbierz bezpłatny prezent
Harmonogram pierniczących postów na Facebooku
Prowadź regularnie swoje social media według harmonogramu i zyskaj fanów i klientów. Zobacz, jak robić to skutecznie.
Jeśli często nie wiesz, o czym pisać na Facebooku, to ten harmonogram rozwieje wszelkie wątpliwości. Pokazuję, jak rozłożyć posty, aby wystraczyło Ci prac do pokazywania.
Dzięki takiemu podejściu bez wielkich wysiłków możesz zbudować zaangażowaną społeczność, która zostawi u Ciebie nie tylko lajki, ale i zamówienia.
Ten kalendarz publikacji postów jest dla Ciebie, jeśli:
Zdajesz sobie sprawę z tego, że bez postów nie ma zamówień, ale nie wiesz, kiedy wklejać zdjęcia prac.
Nie masz pojęcia, jak często umieszczać ofertę na swoim fanpage.
Chcesz, aby Twój fanpage na Facebooku żył i masz ochotę regularnie pisać posty!
Poznaj mnie
Nazywam się Beata Młynarczak. Słodkie dekoracje są moją ogromną pasją, a zarazem sposobem na życie. Bardzo często słyszę, że obdarowani moimi pierniczkami, czy tortami nie chcą ich jeść, ponieważ są takie piękne. I mimo lat, wciąż tak bardzo mnie to cieszy, jak w momencie, gdy usłyszałam taki komplement po raz pierwszy.
Jak do tego doszło? Kreatywność towarzyszyła mi całe życie. Od dzieciństwa lubiłam różne techniki rękodzielnicze. Próbowałam różnych dróg, jednak w momencie, gdy zajęłam się pieczeniem i ozdabianiem tortów… po prostu przepadłam.
Moja pasja rozwijała się razem ze mną. Początkowo, jak większość z nas, po prostu korzystałam z własnych pomysłów, porad i uczyłam się metodą prób i błędów. Sprawiało mi to tyle radości, że dążyłam do mistrzostwa. I wtedy nastąpił ten dzień…
Spontanicznie kupiłam bilet na szkolenie z lukru królewskiego. Nie mając totalnego pojęcia, czym on w ogóle jest i że jego ujarzmienie stanie się moją życiową misją.
Tak jednak się stało. Po powrocie ze szkolenia wiedziałam, że po prostu rozgryzę jego tajemnice. Ćwiczyłam, próbowałam, mieszałam techniki. Wiedzę wyniesioną ze szkolenia zderzyłam ze swoją praktyką. Okazało się, że techniki ozdabiania tortów można z powodzeniem używać przy dekoracji pierników.
Szło mi świetnie. Moje słodycze były rozchwytywane przez znajomych, którzy przyprowadzali kolejnych i tak właśnie zamieniłam swoją pasję w pracę. Założyłam firmę.
W momencie, gdy zaczęłam się rozwijać - puściłam wodze fantazji. Mieszałam techniki, tworzyłam własne i uzyskiwałam coraz lepsze efekty.
W 2019 roku koleżanka namówiła mnie, abym nauczyła ją lukrowania. W tym momencie poczułam, że jestem we właściwym miejscu i czasie. Mam już taką ilość wiedzy, a wrodzona komunikatywność i cierpliwość powodują, że doskonale uczę jak robić to, co sama potrafię najlepiej.
W mojej pracowni w tym momencie ruszyły szkolenia indywidualne i grupowe. Kreatywne, otwarte, zawsze z pogaduszkami (sama jestem żoną i mamą). Do dziś je robię, jednak postanowiłam iść krok dalej i nie ograniczać się jedynie do swojej okolicy.
Tak właśnie powstał mój pierwszy kurs online. Witaj w moim słodkim świecie i czerp z niego wiedzę i inspiracje.