fbpx

BEZPŁATNY WEBINAR, Czwartek, 09.09. | 20:00 

Jak robić zdjęcia piernikowych prac, aby sprzedawały?

Wiesz doskonale, że dobre zdjęcia pierników to połowa sukcesu sprzedażowego, ale jednak nie masz pojęcia, jak je robić?

Jeśli chcesz poprawić umiejętności fotografowania pierników, zajrzyj na mój webinar.
Chętnie podzielę się z Tobą tym, co sprawia, że moje zdjęcia są coraz lepsze.
Podczas szkolenia zajmiemy się następującymi zagadnieniami:

> Jak poprawić jakość zdjęcia?
> Sposoby na kreatywne tło.
> Jak ożywić i urozmaicić zdjęcia?

Szkolenie da Ci odpowiedzi na następujące pytania:

;
Co można zrobić, aby jakość naszych zdjęć bardziej przyciągała uwagę?
;
Jakie światło najlepiej zastosować?
;
Jakie proste triki ulepszą zdjęcia?
;
Jakie tło możemy wykorzystać do zdjęć?
;
Czy to jaki rodzaj tła używasz ma znaczenie?
;
Jakich dodatków do zdjęć używać?
;
Czym ożywić tło?
;
Jak urozmaicić zdjęcia aby sprzedawały?

Dowiesz się także, jakie zabiegi spowodują, że zdjęcia wyjdą gorsze niż być chciała – wytłumaczę Ci, czego nie robić!

Dla kogo jest ten webinar?

➤ Dla wszystkich, którzy robią zdjęcia i chcą zawsze trzymać ich wysoką jakość,

➤ Dla osób których zdjęcia są szare, ponure i nie przyciągają uwagi,

➤ Dla osób, które prowadzą konta w social media i korzystają ze swoich zdjęć,

➤ Dla pierniczących zarabiających na swoich pierniczkach,

➤ Dla osób które chcą zacząć zarabiać na pierniczkach,

➤ Dla osób, które chcą wyeksponować swoje prace,

➤ Dla sprzedających w social media.

Webinar poprowadzi:

Nazywam się Beata Młynarczak. Słodkie dekoracje są moją ogromną pasją, a zarazem sposobem na życie. Bardzo często słyszę, że obdarowani moimi pierniczkami, czy tortami nie chcą ich jeść, ponieważ są takie piękne. I mimo lat, wciąż tak bardzo mnie to cieszy, jak w momencie, gdy usłyszałam taki komplement po raz pierwszy.

Jak do tego doszło? Kreatywność towarzyszyła mi całe życie. Od dzieciństwa lubiłam różne techniki rękodzielnicze. Próbowałam różnych dróg, jednak w momencie, gdy zajęłam się pieczeniem i ozdabianiem tortów… po prostu przepadłam.

Moja pasja rozwijała się razem ze mną. Początkowo, jak większość z nas, po prostu korzystałam z własnych pomysłów, porad i uczyłam się metodą prób i błędów. Sprawiało mi to tyle radości, że dążyłam do mistrzostwa. I wtedy nastąpił ten dzień…

Spontanicznie kupiłam bilet na szkolenie z lukru królewskiego. Nie mając totalnego pojęcia, czym on w ogóle jest i że jego ujarzmienie stanie się moją życiową misją. Tak jednak się stało. Po powrocie ze szkolenia wiedziałam, że po prostu rozgryzę jego tajemnice. Ćwiczyłam, próbowałam, mieszałam techniki. Wiedzę wyniesioną ze szkolenia zderzyłam ze swoją praktyką. Okazało się, że techniki ozdabiania tortów można z powodzeniem używać przy dekoracji pierników.

Szło mi świetnie. Moje słodycze były rozchwytywane przez znajomych, którzy przyprowadzali kolejnych i tak właśnie zamieniłam swoją pasję w pracę. Założyłam firmę. W momencie, gdy zaczęłam się rozwijać – puściłam wodze fantazji. Mieszałam techniki, tworzyłam własne i uzyskiwałam coraz lepsze efekty.

W 2019 roku koleżanka namówiła mnie, abym nauczyła ją lukrowania. W tym momencie poczułam, że jestem we właściwym miejscu i czasie. Mam już taką ilość wiedzy, a wrodzona komunikatywność i cierpliwość powodują, że doskonale uczę jak robić to, co sama potrafię najlepiej.

W mojej pracowni w tym momencie ruszyły szkolenia indywidualne i grupowe. Kreatywne, otwarte, zawsze z pogaduszkami (sama jestem żoną i mamą). Do dziś je robię, jednak postanowiłam iść krok dalej i nie ograniczać się jedynie do swojej okolicy. Tak właśnie powstał mój pierwszy kurs online. Witaj w moim słodkim świecie i czerp z niego wiedzę i inspiracje.