fbpx

BEZPŁATNY WEBINAR, Czwartek, 21.04. | 20:00 

Nowoczesne techniki lukrowania 

Chcesz lukrować zgodnie z trendami? Powinnaś wiedzieć nie tylko, jakie wzory i kolory są na topie, ale i znać nowoczesne techniki lukrowania.

Na moim szkoleniu pokażę Ci trzy najgorętsze nowości, które rozgrzewają klientów i samych lukromaniaków.

data-account="2108666:k6o0f0y5v2" data-form="5642817:t8s9e2">

Dowiesz się:

Jakie techniki dekorowania obecnie królują?
Jakie są ich wady i zalety?
Jakich narzędzi potrzebujesz, aby nimi lukrować?

Choć mówię głośno o tym dopiero od niedawna, to na efekty naszej pracy ogromny wpływ mają aktualne trendy. Z piernikami jest dosłownie, jak ze wszystkim – mają swoje trendy.

I oczywiście możemy być wierne swojemu stylowi, ale jeśli naprawdę kochamy lukier, to przecież trzeba wiedzieć, co w trawie piszczy!

Dla kogo jest to szkolenie:

dla każdego, kto chce zacząć przygodę z lukrowaniem
dla początkujących, którzy chcą odkryć różnorodność technik
dla lukrujących, którzy chcą wiedzieć, jakie nowe techniki zdobywają zasięgi
dla ciekawych tego, jakie możliwości ma lukier królewski
dla osób, które nie znają jeszcze wszystkich technik lukrowania

Choć mówię głośno o tym dopiero od niedawna, to na efekty naszej pracy ogromny wpływ mają aktualne trendy.

Z piernikami jest dosłownie, jak ze wszystkim – mają swoje trendy.

I oczywiście możemy być wierne swojemu stylowi, ale jeśli naprawdę kochamy lukier, to przecież trzeba wiedzieć, co w trawie piszczy!

 Czego się dowiesz podczas szkolenia?

  • Które techniki pikują teraz w trendach?
  • Jakie są wady i zalety poszczególnych technik?
  • Gdzie możesz wykorzystać nowoczesne techniki?
  • Jak ze sobą łączyć techniki tradycyjne z nowościami?
  • Jakich narzędzi potrzebujesz?

Webinar poprowadzi:

Nazywam się Beata Młynarczak. Słodkie dekoracje są moją ogromną pasją, a zarazem sposobem na życie. Bardzo często słyszę, że obdarowani moimi pierniczkami, czy tortami nie chcą ich jeść, ponieważ są takie piękne. I mimo lat, wciąż tak bardzo mnie to cieszy, jak w momencie, gdy usłyszałam taki komplement po raz pierwszy.

Jak do tego doszło? Kreatywność towarzyszyła mi całe życie. Od dzieciństwa lubiłam różne techniki rękodzielnicze. Próbowałam różnych dróg, jednak w momencie, gdy zajęłam się pieczeniem i ozdabianiem tortów… po prostu przepadłam.

Moja pasja rozwijała się razem ze mną. Początkowo, jak większość z nas, po prostu korzystałam z własnych pomysłów, porad i uczyłam się metodą prób i błędów. Sprawiało mi to tyle radości, że dążyłam do mistrzostwa. I wtedy nastąpił ten dzień…

Spontanicznie kupiłam bilet na szkolenie z lukru królewskiego. Nie mając totalnego pojęcia, czym on w ogóle jest i że jego ujarzmienie stanie się moją życiową misją. Tak jednak się stało. Po powrocie ze szkolenia wiedziałam, że po prostu rozgryzę jego tajemnice. Ćwiczyłam, próbowałam, mieszałam techniki. Wiedzę wyniesioną ze szkolenia zderzyłam ze swoją praktyką. Okazało się, że techniki ozdabiania tortów można z powodzeniem używać przy dekoracji pierników.

Szło mi świetnie. Moje słodycze były rozchwytywane przez znajomych, którzy przyprowadzali kolejnych i tak właśnie zamieniłam swoją pasję w pracę. Założyłam firmę. W momencie, gdy zaczęłam się rozwijać – puściłam wodze fantazji. Mieszałam techniki, tworzyłam własne i uzyskiwałam coraz lepsze efekty.

W 2019 roku koleżanka namówiła mnie, abym nauczyła ją lukrowania. W tym momencie poczułam, że jestem we właściwym miejscu i czasie. Mam już taką ilość wiedzy, a wrodzona komunikatywność i cierpliwość powodują, że doskonale uczę jak robić to, co sama potrafię najlepiej.

W mojej pracowni w tym momencie ruszyły szkolenia indywidualne i grupowe. Kreatywne, otwarte, zawsze z pogaduszkami (sama jestem żoną i mamą). Do dziś je robię, jednak postanowiłam iść krok dalej i nie ograniczać się jedynie do swojej okolicy. Tak właśnie powstał mój pierwszy kurs online. Witaj w moim słodkim świecie i czerp z niego wiedzę i inspiracje.