Mrożenie białka pasteryzowanego to jedna z kwestii, o którą bardzo często pytacie. Stąd też pomysł, aby odpowiedź zamieścić na blogu, do którego możecie zajrzeć o każdej porze dnia i nocy!
Białko pasteryzowane mrozić można, jednak sama rekomenduję, aby nie przechowywać go dłużej niż 3 miesiące. W materiale wideo pokazuję, jak dzielę białko na porcje, aby straty na produktach były jak najmniejsze. Nikt z nas przecież nie lubi wyrzucać pieniędzy do śmietnika, a marnowanie żywności nie jest fajne pod każdym względem, dlatego też polecam serdecznie korzystanie z metody, którą wypracowałam.
Beatko – dziękuję. Ta wiedza odnośnie mrożenia białka była mi potrzebna.
Cieszę się ogromnie, mam nadzieję że reszta tez się przyda.
Kochana, no i mam odpowiedź na wcześniej zadane Tobie pytanie:)
Jak dobrze być z Tobą <3
Bardzo cenne informacje. Dziękuję 🙂